Over ons

Jeugdlink is een applicatie ontwikkeld door softwarebedrijf Behind Your Business.
Een groep van gedreven medewerkers die heel wat ervaring heeft opgedaan in de wereld van consultancy. Hier zijn we in contact gekomen met veel verschillende probleemsituaties in een breed scala van sectoren.

Als vaste ICT-partner van CLB Group helpen we niet enkel de groep, maar ook alle aangesloten klanten bij digitale projecten. Ondertussen hebben we al enkele applicaties ontwikkeld die hun nut op de markt al bewezen hebben. Jeugdlink is er één oplossing van.

logo vzw de wiekslag

Het ontstaan van Jeugdlink

In 2020 kwam VZW De Wiekslag aankloppen bij Behind Your Business. Na enkele projecten in het verleden waren ze zo tevreden dat ze ons toevertrouwden een applicatie voor het registreren van cliënten te ontwikkelen. Samen met VZW De Wiekslag ontwikkelden we Jeugdlink. Wekelijks zaten we samen rond de tafel om hun inhoudelijke kennis over de materie te vergaren. Daarnaast voerden we een 20-tal gesprekken met andere organisaties uit de jeugdzorg om hun noden in kaart te brengen. Dankzij alle vergaarde feedback en input dekt de applicatie zoveel mogelijk  noden die een organisatie uit de jeugdzorg kan wensen.

logo Behind Your Business